WHO ARE YOU TO JUDGE THE LIFE I LIVE? I KNOW I'M NOT PERFECT AND I DONT LIVE TO BE BUT BEFORE YOU START POINTING FINGERS MAKE SURE YOU HANDS ARE CLEAN :D

Thursday, October 25, 2012

SALAM AIDILADHA XD

Assalamualaikum! Yeah, Raya raya! Suka nye dapat meraikan raya yang indah ini iaitu Hari raya Korban :) Semoga ia dapat menjadi inperasi dalam hidup kowang and berkorban demi apa saja taw XD INSYALLAH. Jujur la.. Mira sebenarnye bagun lambat taw ari nie tapi nasib baik my crush kejutkan mira.. Berbunga-bunga pagi raya ini. Haha Thanks taw ! Pagi-pagi dah dengar takbir raya.. sedih and sayu mira dengar, Sampai keluarkan air mata pun ada maybe mira rindu sangat dekat nenek yang ada dekat kampung tuh :') Sedih sangat tak balik kampun raya ini..

 
Indah sangat makna takbir raya kan ? Harap raikan dengan bahagia and jangan hapyy sangat yang dekat budak-budak SPM CANDIDATE ! Lagi bape hari jew nak spm. Menyeram kan sangat kan ? XD  Tahun ini ayah buad korban seekor lembu. Alhamdullilah setiap tahun ayah buad korban.. Kan bagus abes kan duit ke jalan allah ? Moga-moga allah limpahkan rezeki dekat ayah, Insyallah :) 
 
 
Hai saya lembu ENCIK BAHARUDIN :)
 
Waa, ari nie my mum masak rendang ayam, kuah lodeh, kuah kacang and kari daging.. Sedap nye ! tapi yang penting mira buad kuih agar-agar.. Sedap sangat lau crush mira rasa ni mesti dier suka sangat kan ? Perasan la sangat kau mira XD Asyik makan jew mira nie sampai ada orang panggil mira CHUBBY taw ! Ape seh tembam sangat ke mira ni ? Biasa aje lah kawan :) My mum say : Dier rindu sangat nak pergi lagi ke tanah suci, Kalau ada rezeki, boleh lah kita pergi taw mum and mira nak ikud sekali. Boleh kan ? Nak sangat jejak kaki ke rumah allah swt :) Pape pun mira nak cakap ->

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA & KORBAN :)

Luv and Hug from miera >.<
 
 

\\ MOHON MAAF JIKA ADA PIHAK YANG TERASA , ENJOY //